KinetoFIT

Descoperă programul nostru inovator, o combinație perfectă între recuperarea medicală și fitness, creat special pentru cei care doresc să practice sport în siguranță și eficiență.

Acest program este ideal pentru tine, dacă ai avut rețineri în a face sport din cauza durerilor, traumelor sau intervențiilor chirurgicale anterioare. De asemenea, este perfect adaptat pentru cei care nu au practicact sport anterior și doresc să înceapă acest drum într-un mod cât mai sigur și atent monitorizat. Cu ajutorul programului flexibil putem găsi ușor loc pentru tine, chiar dacă ești o persoana foarte ocupată.

Nucleul acestui program este “Prevenția”. Ne propunem să te ajutăm să elimini orice fel de durere, să întărim articulațiile și să detensionăm zonele suprasolicitate ale corpului tău. Exercițiile sunt personalizate și combină tehnicile din kinetoterapie, yoga, stretching, pilates, cardio, forță, etc. pentru o abordare holistică și echilibrată a sănătății și condiției fizice.

Pentru a asigura o experiență completă și eficientă, îți oferim gratuit un ghid alimentar, care te va ghida în alegerile nutriționale pentru a-ți maximiza rezultatele.

Programul nostru cuprinde participanți cu vârste între 18 și 76 de ani, asigurând astfel o gamă largă de servicii adaptate pentru diferite categorii de vârstă.

Programul include

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.