KinetoKID

Programul nostru “Kinetokid” este special conceput pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiilor. Acesta este un program unic, creat pentru a oferi copiilor cu vârste între 4 și 18 ani posibilitatea de a crește sănătos și echilibrat. Conștienți de provocările moderne precum timpul îndelungat petrecut pe telefon, ghiozdanele grele și băncile școlare incomode, ne-am propus să îi ajutăm pe cei mici să poată desfășura aceste activități fără să dezvolte probleme posturale sau articulare.

Programul combină diverse tipuri de exerciții cu greutatea corpului, cu un accent deosebit pe detensionarea articulațiilor, întărirea musculaturii, în special a musculaturii paravertebrale și rezolvarea problemelor apărute în urma creșterii. Prin aceste activități, copiii tăi vor câștiga nu numai în forță și flexibilitate, ci și în încredere și stima de sine.

Pentru a asigura o abordare complexă și de durată, oferim gratuit un ghid postural pentru acasă, care va contribui la succesul programului pe termen lung.

Programul include

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.