Kinetoterapie

Descoperă programul nostru de kinetoterapie, un serviciu holistic și personalizat, dedicat îmbunătățirii stării tale de sănătate și a calității vieții. Dacă te confrunți cu dureri articulare, musculare, nevralgii, ai suferit recent o intervenție chirurgicală și cauți o recuperare pre- sau postoperatorie, programul nostru este pentru tine. Acesta este ideal și în cazul în care experimentezi senzații de amorțeală sau furnicături în mâini și picioare, sau dacă ai probleme de postură sau dureri la efectuarea activităților zilnice.

Programul nostru se concentrează pe recuperarea funcțională a zonelor afectate. Scopul nostru este să te ajutăm sa îți rezolvi orice problema fizica și să atingi cea mai bună formă posibilă, transformând zonele problematice în regiuni mai puternice și mai sănătoase decât înainte.

Pentru a garanta o recuperare completă și de durată, îți oferim gratuit un ghid postural pentru acasă.

Programul nostru are pacienți cu vârste cuprinse între 16 și 84 de ani, asigurând o gamă largă de servicii adaptate nevoilor fiecărui individ. (Dacă sunt nevoi pentru copii sub 16 ani, căutați programul KinetoKID)

Programul include

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.