Masaj, Cupping, Dry Needling

La centrul nostru de recuperare, oferim un serviciu de masaj terapeutic personalizat, conceput pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui client. În plus față de masajul tradițional, oferim opțional terapii complementare de dry needling și cupping, pentru o abordare holistică a sănătății și bunăstării.

Masaj

Baza serviciului nostru este adaptata in functie de nevoile fiecaruia. Masajul nostru este eficient în reducerea durerii, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, și relaxarea musculaturii tensionate. Acest tip de masaj este ideal pentru persoanele care se confruntă cu dureri cronice, stres sau tensiune musculară.

Dry Needling

Pentru cei care doresc un tratament mai profund, oferim dry needling-ul ca o opțiune. Această tehnică implică inserarea unor ace subțiri în puncte specifice ale mușchilor pentru a elibera nodurile musculare, reducând astfel durerea și îmbunătățind mobilitatea. Este o metodă excelentă pentru tratarea durerii cronice și a disfuncțiilor musculare.

Cupping

Cupping-ul este o altă terapie complementară pe care o oferim. Această practică tradițională chineză folosește ventuze pentru a crea un vid pe piele, stimulând circulația sanguină și promovând vindecarea. Este o metodă eficientă pentru relaxarea mușchilor, detoxifierea corpului și ameliorarea durerilor musculare și articulare.

Fiecare sesiune este adaptată nevoilor individuale ale clientului, ținând cont de istoricul său medical și de obiectivele specifice de sănătate. Indiferent dacă scopul tău este relaxarea, recuperarea după o leziune, sau îmbunătățirea mobilității generale, serviciul nostru de masaj cu opțiuni de dry needling și cupping este aici pentru a te sprijini în călătoria ta către bunăstarea optimă.

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.