Recuperare ATM

Programul nostru specializat în recuperarea articulației temporo-mandibulare (ATM) este conceput pentru a oferi ajutor celor care se confruntă cu disfuncții ale acestei articulații esențiale. Acest program este ideal pentru persoanele care suferă de dureri ale maxilarului, bruxism, dificultăți la mestecat , clicuri sau zgomote la deschiderea gurii, sau alte problemă asociate cu ATM.

Ne concentrăm pe un set de tehnici terapeutice menite să reducă durerea, să îmbunătățească mobilitatea maxilarului și să stabilizeze funcționarea articulației. Abordarea noastră include exerciții de relaxare, tehnici de întărire și stabilizare, precum și metode de auto-îngrijire, toate adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

Programul de recuperare ATM include

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.