Stretching

Programul nostru de stretching este conceput pentru a oferi o experiență terapeutică, perfectă pentru oricine dorește să îmbunătățească flexibilitatea, să reducă tensiunea musculară. Acest program este ideal pentru persoanele de toate vârstele și nivelurile, fie că ești un atlet care caută să își îmbunătățească performanța, un profesionist de birou confruntat cu rigiditatea datorată stilului de viață sedentar, sau cineva care dorește să mențină o sănătate optimă a corpului.

Prin tehnici de stretching bine structurate, ne concentrăm pe elongarea musculaturii, îmbunătățirea circulației sanguine și reducerea riscului de leziuni, oferind totodată o relaxare profundă și diminuarea stresului. Fiecare sesiune este personalizată pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor individuale, asigurând o abordare holistica și eficientă.

Programul include

Testimoniale

EXCELENT

65 de recenzii pe

Ioana Orban

acum 3 ani

Profesionalism ,devotament ,seriozitate ! 3 cuvinte care descriu perfect acest loc. Un loc si o echipa extraordinară, caldă și prietenoasă dar in acelasi timp perseverentă, asta inseamna profesionalism si dedicare,un om rar întâlnit .

Paul Scurtu

acum 3 ani

O echipa super, profesionalism si implicare maxima, locul unde pe langa recuperarea medicala inveti un nou stil de viata, sanatos pentru corpul tau. Exercitii variate, complexe in urma carora se simt si rezultatele dorite. Recomand cu mare incredere!!

Ronald Andrade

acum 3 luni

Ionuț este un tip drăguț, foarte profesionist, cu multe informații despre accidentarea mea la umăr. Recomandat pentru vorbitorii de engleză ca mine.

Anca Contac

acum 3 luni

Am apreciat din prima sedinta profesionalismul echipei, amabilitatea lor si regulile foarte stricte de igiena care se respecta. Multumesc “210 TEAM”!

Mirela Sabau

acum 3 luni

Oameni frumosi si dedicati ! Atenti cu nevoile clientului.Atmosfera prietenoasa!Vei ajunge sa iubesti sportul

Sandor Lucian

acum 3 luni

Super profi..antrenamente spectaculoase și neplictisitoare…revenire foarte rapidă după ligamentoplastie.